Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ : Παρέμβαση Γιώργου Γεωργαντά " Το κατάστημα ΕΛΤΑ Γουμένισσας παραμένει ανοιχτό"


Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γουμένισσας Στέλιος Τάτσης, οι Αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Τζούρτζος και Βαγγέλης Νίτσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Παλάνη και Γιάννης Αλίρης, συναντηθήκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, στο ταχυδρομικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Γουμένισσα.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το θέμα που ανέκυψε τελευταία σχετικά με την συνέχεια της λειτουργίας του καταστήματος.
Ο Γιώργος Γεωργαντάς ανακοίνωσε ότι το τελευταίο διάστημα το κατάστημα λειτουργεί με έναν μόνο υπάλληλο, καθώς ο δεύτερος βρίσκεται σε απόσπαση.
Το γεγονός ότι ο ένας υπάλληλος που απέμεινε, έχει βγει στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου και θα αποχωρίσει εντός των επόμενων ημερών, μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας, έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο τη λειτουργία του καταστήματος.
Ωστόσο, ο Υφυπουργός, σε συντονισμό με τον Δήμο, παρενέβη έγκαιρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια της λειτουργίας των ΕΛΤΑ Γουμένισσας.
Ο Γιώργος Γεωργαντάς ανακοίνωσε, σήμερα, ότι έχει ήδη εγκριθεί η μετακίνηση ενός μονίμου υπαλλήλου για το εν λόγω κατάστημα, προκειμένου να αποφευχθεί η παύση λειτουργίας του.
Το κατάστημα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την Γουμένισσα και τους γειτονικούς οικισμούς, συνολικού πληθυσμού 7.000 περίπου κατοίκων.
Είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον κ. Γεωργαντά για την άμεση παρέμβαση του και να ζητήσουμε την στήριξη όλων των ταχυδρομικών γραφείων του Δήμου Παιονίας προκειμένου η ακριτική μας περιοχή να μην στερηθεί των αναγκαίων ποιοτικών ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.