Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ : Πολύκαστρο - Ενημέρωση

 


«Ο δήμος Παιονίας προσκαλεί την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολύκαστρο»
Από το 2018 που ξεκίνησε σε όλη την χώρα η αναδιοργάνωση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, άρχισαν να κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα υποκαταστήματα που υπήρχαν στο Πολύκαστρο.
Οι διοικήσεις του δήμου Παιονίας διαμαρτυρήθηκαν μάταια για αυτήν την εξέλιξη σε όλους τους αρμόδιους φορείς και στις διοικήσεις των τραπεζών εκθέτοντας τις ιδιαιτερότητες της ακριτικής περιοχής και τις αρνητικές επιπτώσεις που συνεπάγονται.
Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διερευνητική συνάντηση με θέμα την εγκατάσταση υποκαταστήματος τράπεζας στο Πολύκαστρο, μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη του αντιδημάρχου οικονομικών υπηρεσιών Αθανάσιου Τζούρτζου, και του γενικού διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη, ο οποίος επισκέφτηκε το δημαρχείο, κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης.
Στη συζήτηση τέθηκε επί τάπητος η νέα πραγματικότητα και τα προβλήματα που δημιουργεί, διερευνήθηκε κατά πόσον είναι εφικτή η λειτουργία υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη του Πολυκάστρου και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν οι δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.