Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Κιλκίς : Διεθνής Αγώνας Ιππικής Αντοχής

Το δεύτερο διεθνή αγώνα της χρονιάς και τρίτο στην ιστορία της διοργανώνει στο άθλημα της ιππικής αντοχής το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.

Πρόκειται για ένα διεθνή αγώνα CEI* – 80χλμ. που θα διεξαχθεί στο Κιλκίς, με ώρα έναρξης το Σάββατο στις 7.00. Στο πλαίσιο του διεθνή αγώνα, την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί και ο 13ος αγώνας ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής με εθνικές κατηγορίες και συμμετοχή πολλώνιππέων και αμαζόνων.
Οι κατηγορίες που θα γίνουν είναι η Ε των 20 χμ, η Δ των 40χμ. και η Γ των 60 χμ. Το ίδιο σαββατοκύριακο, 20 και 21 Οκτωβρίου, υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα και στην υπερπήδηση εμποδίων :- στον Νομό Αττικής, ο Ιππικός Ομιλος Βορείων Προαστίων διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στη Βαρυμπόμπη αγώνα Grand Ρrix υπερπήδησης εμποδίων με ώρες έναρξης 9μμ το Σάββατο και 10μμ την Κυριακή – στον Νομό Θεσσαλονίκης, το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Ραιδεστό τους 4ους Παμβορειοελλαδικούς αγώνες με ώρα έναρξης 10μμ Σάββατο και Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.