Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Πολύκαστρο : « Αναγκαία η ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Πολύκαστρο»


Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας προκειμένου να διεκδικήσει την ίδρυση ενός ακόμα Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο νομό Κιλκίς με έδρα το Πολύκαστρο,
επεξεργάστηκε πρόταση την οποία υπέβαλε στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και σε οκτώ επιπλέον κρατικούς φορείς, στις 23 Ιανουαρίου 2020 με αρ. πρ. 1061.

Στην επιστολή, την οποία και κοινοποιούμε σήμερα, αναφέρονται οι λόγοι που καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην πόλη του Πολυκάστρου και δηλώνεται η πρόθεση του δήμου να διαθέσει οργανωμένο δημοτικό χώρο για τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής. 
Η ίδρυση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και η διοίκηση την διεκδικεί καλύπτοντας ταυτόχρονα τα προαπαιτούμενα της στέγασης , της φύλαξης και της ψηφιακής επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μία εβδομάδα μετά την αποστολή του εγγράφου, ένα λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς, ευτυχώς χωρίς θύματα, εντός του αστικού ιστού του Πολυκάστρου, γεγονός που κατέδειξε με τον ισχυρότερο τρόπο την σοβαρότητα του θέματος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.