Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

SOS : Παρουσιάστηκε κρούσμα από το κουνούπι τού"Δυτικού Νείλου"στον Άγιο Πέτρο !

 


Κοινοποίηση ανακοίνωσης Κοινότητας Αγίου Πέτρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ "ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ"

ΤΟ ΘΕΜΑ ... ! 

Η κοινότητα Αγίου Πέτρου μετά από ενημέρωση που έγινε στον πρόεδρο από την υπηρεσία υγειονομικού της περιφέρειας Κιλκίς ότι παρουσιάστηκε κρούσμα από το κουνούπι τού"Δυτικού Νείλου"στον Άγιο Πέτρο σε κάτοικο του χωριού, θέλει να ανακοινώσει με συνεργασία της περιφέρειας Κιλκίς και της εταιρείας"ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός στον οικισμό του Αγίου Πέτρου την ημέρα Πέμπτη (01-10-2020) και ώρα 22:30μ.μ για την αποφυγή περαιτέρω κρουσμάτων.
Η διαδικασία του ψεκασμού έχει ως εξής:

Ο ψεκασμός θα αρχίσει στις 22:30 και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα όπου το συνεργείο ψεκασμού θα περάσει από όλους τους δρόμους του χωριού.Οι κάτοικοι θα πρέπει να μην κυκλοφορούν μετά της 22:30μ.μ το βράδυ για περίπου μία ώρα να είναι μέσα στα σπίτια τους ,να είναι κλειστά και τα παράθυρα των σπιτιών,να μην έχουν απλωμένα ρούχα εκείνη την ώρα έξω στις βεράντες.
Το τμήμα υγειονομικού της περιφέρειας Κιλκίς μας διαβεβαίωσαν ότι τα ζώα δεν τα πειράζει,τα ωποροκηπευτικα στους κήπους δεν τα πειράζει, και ότι μετά από μία με μιάμιση ώρα θα μπορεί ο κόσμος αν χρειαστεί να βγει από το σπίτι του.

Το φάρμακο από των ψεκασμό κάνει δράση όλο το βράδυ μέχρι την επόμενη μέρα στις πρώτες πρωινές ώρες όπου θα βγεί ο ήλιος και θα εξατμιστεί.

Παρακαλούμε για το καλό όλων των κατοίκων να ακολουθήσουμε τις οδηγίες προφύλαξης πού μας δίνει η υπηρεσία υγειονομικού της περιφέρειας Κιλκίς για να γίνει σωστός ψεκασμός με αποτέλεσμα για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού μας.
Η κοινότητα Αγίου Πέτρου θέλει να σας ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την συνεργασία σας και την κατανόηση σάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.