Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ : Αγιασμός του ΚΑΠΗ Αξιούπολης

 


Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς ο αγιασμός του ΚΑΠΗ Αξιούπολης από τον εφημέριο της ενορίας της Αξιούπολης, πατέρα Δημητριο με αφορμή την επαναλειτουργία των δομών, ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας και κατόπιν της καθολικής ανακαινισή του.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Κώστας Σιωνίδης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ.Χρήστος Δραγανίδης, η Αντιδήμαρχος Αξιούπολης κ. Έλενα Λιακοπούλου,ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Αξιούπολης κ.Κύρος Καλαβάζης, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Κατερίνα Κουβέλη.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Φραγγίδης ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό στην εκδήλωσή μας , η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ,κ. Σόνια Αρχοντάκη, τα μέλη του ΔΣ του ΝΠΔΔ, κ.Πλούταρχος Ελευθεριάδης μέλος του Δημοτικού Συμβουλιου και ο κ. Δουλκερίδης Γεώργιος αντιδήμαρχος, οι αντιδήμαρχοικ.Τζούρτζος Αθανάσιος και κ.Γιώργος Γεωργίτσαρος , ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Χρήστος Γκουντενούδης , ο δημοτικός σύμβουλος κ.Φώτης Χατζηβασιλείου, η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ κ..Αναστασία Γεωργιάδου μέλη του τοπικού Συμβουλίου , εργαζόμενοι του ΝΠΔΔ, μέλη του ΚΑΠΗ μας και κάτοικοι της ΔΕ Αξιούπολης .
Ακολούθησε μουσικοχορευτική βραδυά με πολύ κέφι και ζωντάνια από την ορχήστρα του Τάσου Ευτυχιάδη .
Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακαινιστεί και τα υπόλοιπα ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ, το ΚΑΠΗ Πολυκάστρου και το ΚΑΠΗ Γουμένισσας και σύντομα θα δοθούν σε δημοπρασία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.