Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΠΑΙΟΝΙΑ : Στα δικαστήρια ο νυν δήμαρχος Παιονίας με τον αντίπαλό του

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, κατά του υποψηφίου δημάρχου Θεόφιλου Τιρεκίδη και του πρώην δημάρχου Πολυκάστρου Τάκη Τατσίδη.


Η μήνυση, όπως αναφέρει ο ιστότοπος eidisis.gr, αφορά σε δήλωση του κ. Τιρεκίδη, την οποία αναπαρήγαγε ο κ. Τατσίδης τον περασμένο Φεβρουάριο, με την οποία κατηγορούσε τον κ. Σιωνίδη και τον πρώην δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, πως είχαν περιπέσει σε οικονομικό παράπτωμα, όσον αφορά στη δημοσιοποίηση των προεκλογικών εξόδων - εσόδων τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Παιονίας «ήταν απολογούμενοι στην επιτροπή εκλογικών δαπανών σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι, γιατί ενώ είχαν παραδώσει φάκελο με όλα τα έξοδα - έσοδα, δεν μπόρεσαν τα στοιχεία αυτά να τα ανεβάσουν παράλληλα και στην ψηφιακή πλατφόρμα γιατί είχε πρόβλημα το σύστημα».

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι στην πενταμελή επιτροπή στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης απαλλάχθηκαν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι με ψήφους 4-1. «Ωστόσο», όπως είπε, «ο κ. Τιρεκίδης συνέχισε να μιλά για οικονομικό παράπτωμα, κάτι που δεν μπορούσα να το αφήσω να αιωρείται».

Η προεκλογική συνέχεια στα δικαστήρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.